Lunch menu 14 juni

Hapje van de chef
Verse dag soep of ( slaatje + 8 euro )
Gratin van zalm op chefs wijze
€ 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de chef

hapje van de chef
huisgemaakte garnaalkroketten of scampi chef
–
Vispannetje met frietjes
of
Côte à l’os met pepersaus en frietjes (vanaf 2 personen)
35 euro p.p. (vanaf 2 personen)
menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb 20 euro pp
Lente menu

Hapje van de chef
Guacamole met gerookte paling
–
Varkenshaasje met gratin
–
Sorbet van rood fruit
Lente menu – 42 euro p.p. (vanaf 2 personen)
menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb 20 euro pp
Menu Rialto

Hapje van de chef
–
Gratin van kabeljauw
–
Lamskroon met tijmsausje
of
Zalm papillot
–
Moelleux van chocolade
Menu Rialto – 55 euro p.p. (vanaf 2 personen)
menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb 20 euro pp