Lunch menu      14 juni 

Hapje van de chef

Verse dag soep of ( slaatje + 8 euro )

Gratin van zalm op chefs wijze  
€ 20 euro pp

Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)

Menu van de chef

hapje van de chef 

huisgemaakte garnaalkroketten of scampi chef

Vispannetje met frietjes
of
Côte à l’os met pepersaus en frietjes (vanaf 2 personen)
35 euro p.p. (vanaf 2 personen)

    menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb   20 euro pp

Lente menu

                                         Hapje van de chef 

Guacamole met gerookte paling

Varkenshaasje met gratin

Sorbet van rood fruit

Lente menu – 42 euro p.p. (vanaf 2 personen)

   menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb   20 euro pp

Menu Rialto

Hapje van de chef

Gratin van kabeljauw

Lamskroon met tijmsausje
of
Zalm papillot

Moelleux van chocolade

Menu Rialto – 55 euro p.p. (vanaf 2 personen)

menu met aangepaste wijnen en waters ,koffie inb   20 euro pp